Montage van
Schüco kozijnen.

Bij de vraag naar duurzame oplossingen, zijn energie-efficiënte oplossingen een must voor elke woning. Een van de meest impactvolle stappen die je kunt nemen is het kiezen voor isolerende kunststof kozijnen, en er is geen beter merk dan Schüco als het gaat om kwaliteiten prestaties. Met Climy als je betrouwbare partner voor de installatie, kun je je woning transformeren en klaarstomen voor een groene toekomst.

Hoge kwaliteit kozijnen

Schüco staat bekend om de ongeëvenaarde kwaliteit van hun kunststof kozijnen. Ze zijn ontworpen met precisie en gericht op energie-efficiëntie, waardoor je kunt genieten van een warm, comfortabel huis ongeacht het seizoen. De hoogwaardige kunststof kozijnen van Schüco zijn niet alleen energie-efficiënt, maar vereisen ook minimaal onderhoud, hebben een lange levensduur, en bieden een ruime keuze qua kleuren en afwerking.

Isolatie op zijn best

De kunststofkozijnen van Schüco onderscheiden zich door uitstekende warmte-isolerende eigenschappen, dankzij hun geavanceerde design en kwalitatief hoogwaardige materialen. De combinatie van kunststof kozijnen en isolerende beglazing zorgt voor een significante

verbetering van de thermische efficiëntie van je woning .

Vakkundige installatie door Climy

De kwaliteit van de installatie is net zo cruciaal als de kwaliteit van de kozijnen zelf. Bij Climy zorgen we voor een vakkundige installatie van je Schüco kunststofkozijnen, zodat je maximaal kunt profiteren van de isolatievoordelen. Onze ervaren installateurs zorgen voor

een naadloze plaatsing, met aandacht voor elk detail om de prestaties en duurzaamheid van je nieuwe kozijnen te garanderen.

Duurzaamheid die telt

Kunststofkozijnen van Schüco zijn extreem robuust en duurzaam. Ze zijn bestand tegen de elementen en behouden hun schoonheid en functionaliteit door de jaren heen. Bovendien zijn ze recyclebaar, wat bijdraagt aan de circulaire economie en helpt bij het verminderen

van de milieu-impact van jouw woning.

Maak de overstap met Climy

Bij Climy werken wij met het product Schüco om je de beste oplossingen voor kunststofkozijnen te bieden. Onze experts zullen je begeleiden bij elke stap van het proces, van selectie tot installatie, en ervoor zorgen dat je de beste keuze maakt voor je woning. Met

Climy en Schüco aan je zijde, ben je op weg naar een duurzamer, comfortabeler thuis.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over hoe we je kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Bij Climy staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw woning

Persoonlijk
Echt en persoonlijk advies.
Vrijblijvend adviesgesprek
Professioneel
Gecertificeerd en kwalitatief personeel.
Vrijblijvend adviesgesprek
Vertrouwen & gemak
Wij zijn eerlijk en transparant, en nemen jou als klant bij de hand
Vrijblijvend adviesgesprek

Happy klimaat,
happy klanten

Robert Jan Dijkhuizen

Climy heeft bij ons uitstekend werk geleverd, van de opname tot het plaatsen. We werden vriendelijk geholpen en de medewerkers doen wat ze beloven.

Jules van Gurp

De plaatsingafspraken waren binnen 6 weken na akkoord offerte gerealiseerd. Ook het contact na plaatsing loopt goed. Ik kan dit bedrijf aanbevelen!

Irene van den Brom

Wat Climy een fijn bedrijf maakt is dat ze goed bereikbaar zijn, snel reageren en snel problemen oplossen. Goede service.

Rik

Jongens waren zeer vriendelijk, werkten snel en ruimden alles weer netjes op. Wij zijn superblij en willen via deze weg allen nogmaals danken voor de goede service!

Ruben

Binnen 8 weken hadden ze mijn zonnepanelen geplaatst, in deze tijd natuurlijk geweldig!

Wendy Spronk

Deze week een airco geplaatst. Super fijn en netjes geholpen. Twee nette en kundige mannen aan het werk.

Ender

De monteurs dachten erg goed mee en gingen direct aan de slag. En eerlijk is eerlijk: ze hebben perfect werk afgeleverd.

Jan Willems

De adviseurs van de airco's en zonnepanelen kwamen afzonderlijk bij ons thuis om ons te voorzien van advies. Dit was laagdrempelig en werd als zeer prettig ervaren.

Daniel

Vandaag airco laten plaatsen, strak werk en super gasten. Goed uitleg en nette afwerking. Echte aanrader!

Bespaar met zonnepanelen
Bespaar gemiddeld €1577 p.j.
Snelle levering en plaatsing
Nu zonder btw
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan
Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Verduurzaam met een airco
Verkoel in de zomer
Verwarm in de winter
Snel en goed geplaatst
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan
Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Isoleren d.m.v. kozijnen
Isolatie op zijn best
Energie-efficiënte oplossingen
Vakkundige installatie
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan
Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.